Back to All Events

Foredrag - Lets go biking - historien om et eventyr på cykel

  • Morud forsamlingshus 728 Rugårdsvej Morud, 5462 Denmark (map)

I 2018 tog familien Coleman afsked med Morud for en stund, og tog hul på en cykeltur der for de fleste andre ville være stoppet ved tanken, men som for Coleman familien skulle vise sig at blive et helt fantastisk oplevelse.

som læser af Fyns Stiftstidende og ivrig følger via familiens hjemmeside og facebookside “lets-go-biking.com” fik vi løbende nysgerrigheden dækket om familiens oplevelser undervejs. Senere kunne man også høre om deres spektakulære oplevelser i TV2 programmet “go` morgen Danmark”.

Vi har nu - et lille års tid efter turen - den store fornøjelse at kunne byde indenfor til et foredrag og en fortælling om, hvordan det er at trodse normerne og drage afsted på dét, der skulle vise sig at blive en helt eventyrlig tur, hvor 10 måneder og 9200 km blev tilbagelagt gennem lande som Iran, Uzbekistan og Indien.

Så gemmer der sig en lille eventyrer indeni, er du bidt af en gal cykel eller er du “blot” nysgerrig efter at vide, hvordan man rejser på tværs af kontinenter på cykel, så glæder vi os til at byde dig indenfor til et arrangement, hvor Jamie, Mette og Andrew vil fortælle alt om deres oplevelser - lige fra planlægning og overvejelser af turen til valg af udstyr og hvilke praktiske opgaver og beslutninger der presser sig på undervejs.

billetter købes her til 50,-

overskuddet går til Morud cykelklub - MI cykling

Earlier Event: August 17
Privat arrangement
Later Event: August 30
Privat arrangement