Foredrag - Lets go biking - historien om et eventyr på cykel
Sep
16
7:00 PM19:00

Foredrag - Lets go biking - historien om et eventyr på cykel

I 2018 tog familien Coleman afsked med Morud for en stund, og tog hul på en cykeltur der for de fleste andre ville være stoppet ved tanken, men som for Coleman familien skulle vise sig at blive et helt fantastisk oplevelse.

som læser af Fyns Stiftstidende og ivrig følger via familiens hjemmeside og facebookside “lets-go-biking.com” fik vi løbende nysgerrigheden dækket om familiens oplevelser undervejs. Senere kunne man også høre om deres spektakulære oplevelser i TV2 programmet “go` morgen Danmark”.

Vi har nu - et lille års tid efter turen - den store fornøjelse at kunne byde indenfor til et foredrag og en fortælling om, hvordan det er at trodse normerne og drage afsted på dét, der skulle vise sig at blive en helt eventyrlig tur, hvor 10 måneder og 9200 km blev tilbagelagt gennem lande som Iran, Uzbekistan og Indien.

Så gemmer der sig en lille eventyrer indeni, er du bidt af en gal cykel eller er du “blot” nysgerrig efter at vide, hvordan man rejser på tværs af kontinenter på cykel, så glæder vi os til at byde dig indenfor til et arrangement, hvor Jamie, Mette og Andrew vil fortælle alt om deres oplevelser - lige fra planlægning og overvejelser af turen til valg af udstyr og hvilke praktiske opgaver og beslutninger der presser sig på undervejs.

billetter købes her til 50,-

overskuddet går til Morud cykelklub - MI cykling

View Event →
Så tal dog pænt for helvede! - Foredrag med Rune Strøm - køb billet her
Jun
24
6:30 PM18:30

Så tal dog pænt for helvede! - Foredrag med Rune Strøm - køb billet her

Hvis du husker Lola Jensen, og synes hun var fornuftig og sjov at lytte til, så er Rune Strøm næste guru i rækken. Nu handler det bare mere om konflikthåndtering, pree-teens sprog og adfærd - men også rigtig meget om, hvordan vi som forældre kan ændre adfærd, så vi i familien undgår konflikter, sure børn og skuffede forældre - og samme redskaber kan man såmænd bruge overalt på arbejdet, i foreningen og i andre fællesskaber. Så hold øje med billetsalget her og på forsamlingshusets hjemmeside - men sæt kryds, tag manden eller konen med til en super interessant, tankevækkende og morsom aften.
Det bliver HELT fantastisk!


Prisen pr billet er 125,-

Køb din billet her:View Event →